Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gabriele Lehari: Gyümölcsök befőzése – kandírozása, elrakása

Gazda Kiadó
1.890 Ft
Menny.:db

Gabriele Lehari: Gyümölcsök befőzése – kandírozása, elrakása

Kuponakció: ha a vásárlás értéke meghaladja a 30 ezer Ft-ot, a rendelés leadásakor az AJANDEKKONYV2 kuponkód beváltható egy ajándék könyvre! Rendeléskor először másoljuk le a kuponkódot, majd (miután a könyvet is kosárba tettük) a rendelés leadása közben, a Pénztár oldalon illesszük be a "Kupon megadása" mezőbe, végül pedig nyomjuk meg a "Beváltás" piros gombot. További részletek >>

Elérhetőség: 16 db raktáron
Szállítási díj: 490 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 17.
Még nem érkezett értékelés - legyen Ön az első!
FELCO minőség
Svájci tervezés és gyártás
INGYENES szállítás
30 000 Ft feletti rendelésnél
1 ÉV jótállás
14 nap elállási garancia
1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Gabriele Lehari: Gyümölcsök befőzése – kandírozása, elrakása. Házi tartósítás lépésről lépésre, a szürettől a kanálig.

Mi a titka a nagymama lekvárjának? Hogyan kandírozzuk a meggyet, a kajszit? Milyen az egresíz bodzavirággal, a ribiszkedzsem mandulalevéllel, az őszibarack almapálinkában, a pikáns sárgabarack vagy az édes-savanyú körte? Receptek a jóízű mindennapokhoz...

Paraméterek

Kiadó Gazda Kiadó
Oldalak száma 125
Színes fényképek száma 71
Rajzok száma 8
Borító puhatáblás, ragasztókötött
Súly 173 gr
ISBN 9637445609
Kiadás éve 2002

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!